diumenge, 7 de juny del 2009

Fira del Paper de Sarrià de Ter

 

Dibuixar, pintar i divertir-se…

L'associacioJa fa prop de 6 anys que dos membres de l’Associació d’Artistes Plàstics Ciutat de Girona, van ser convidats per l’Ajuntament de Sarrià de Ter per participar en la seva cinquena Fira del Paper. Al començament i com a part integrant de la fira només i portaven quadres, sobretot pintats amb suport de  paper, però de seguida es van adonar que la majoria dels que passaven per la fira eren mainada, ja que part de la Fira del Paper estava formada per petits tallers de manualitats on la mainada hi podia participar.

Això ens va fer adonar que es podia fer quelcom més que anar a “vendre” quadres, teníem l’oportunitat d’ensenyar a la mainada a pintar o com a mínim a passar-ho bé pintant, així que ens vam posar en contacte amb l’Ajuntament de Sarrià de Ter per comunicar-li els nostres propòsits per la següent edició de la fira.

X jornada paper X jornada paper

X Jornada de la fira del paper del 2008

Ara, desprès de 6 anys i amb alguns membres de l’Associació que s'hi han afegit, ens hem consolidat com un referent més de la fira intentant que la mainada es diverteixi fent el que més li agrada, pintant el que volen i amb el que vulguin, ajudats sempre per el membres de l’Associació quan els més menuts no saben que pintar, o assessorant als més grans com fer-ho millor.

Així que ja sabeu, si teniu ganes de pintar, fer dibuixos o fer manualitats amb paper, com papiroflèxia, caretes de cartró, imprimir un dibuix o fer un munt de coses relacionades amb el paper, passeu per la Fira del Paper de Sarrià de Ter el propers dies 2, 3 i 4 d’octubre de 2009. Per més informació podeu adreçar-vos a www.sarriadeter.cat

X jornada paperX jornada paperX jornada paper

X Jornada de la fira del paper del 2008

0 comentaris (de moment) - {escriu la teva opinió}:

Publica un comentari a l'entrada